skip to Main Content
Heeft u vragen? 088 440 45 55

Exterio werkt door heel Enschede aan verschillende projecten. Volgens een meerjarenplanning bepalen wij welke woning, in welke wijk of straat toe is aan welk soort onderhoud. De ene keer is dat alleen schilderen, de andere keer moet een compleet kozijn vervangen worden.

Ons doel is om uw woning zo goed mogelijk aan de buitenkant te onderhouden, zodat deze in goede staat blijft en u met plezier in uw huis kunt wonen. Mocht uw woning aan de beurt zijn voor onderhoud, dan wordt u vooraf per brief duidelijk geïnformeerd. In deze brief staat precies welke werkzaamheden wij aan uw woning gaan verrichten en welke medewerking wij van u verwachten.

Nog geen brief ontvangen of bent u de brief kwijt? Geen probleem, neem dan contact met ons op, wij zorgen dat u alsnog goed wordt geïnformeerd.

Voorbeelden van soorten werkzaamheden

Soort onderhoud

Werkzaamheden

U helpt ons met

Schilderen buitenkant woning Afplakken woning Bloempotten en andere voorwerpen weghalen die voor de ramen en deuren staan (binnen- en buitenkant)
Schilderen houten kozijnen, ramen en deuren Ramen en deuren niet op slot doen (i.v.m. schilderen sponningen en omkanten ramen en deuren) – in overleg met uitvoerder op locatie*
De gordijnen en vitrages aan de kant te hangen
Renoveren gevel aan de voor- en achterkant Steigers plaatsen Balkons en vensterbanken leeg maken
Het gebouw ‘inpakken’ Beplanting tegen de gevel verwijderen
Slopen en opnieuw optrekken van de balkonmuren Aan de voor- en achterkant aan de gevel een strook van +/- 1,5 m breed vrijmaken i.v.m. steigers. Verwijderen van fietsen en scooters
Vervanging zink- en loodwerk Zonwering, schotels en andere voorwerpen aan de gevelbeplating verwijderen
Reinigen Reinigen van balkon, gevels en kozijnen Ramen en deuren sluiten (voorkomen van waterschade)
Renoveren galerijvloer Kitvoegen aanbrengen U kunt overdag niet op de vloer lopen. Deze is na 17.00 uur weer beloopbaar. Tussentijds lopen in overleg met uitvoerder op locatie*
Coaten vloer

 

De tabel laat enkele voorbeelden zien van werkzaamheden die Exterio verricht. U wordt ruim van te voren per brief geïnformeerd over de werkzaamheden die wij gaan verrichten in uw straat en de gevolgen voor u als bewoner.

*In de brief staan altijd de contactgegevens vermeld van de uitvoerder die tijdens de werkzaamheden aanwezig is. Mocht u vragen hebben over wanneer u thuis moet zijn voor het openen van deuren en ramen of meer informatie willen, dan kunt u altijd deze contactpersoon benaderen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over onderhoudswerkzaamheden?

Neemt u dus bij vragen, opmerkingen of klachten gerust contact met ons op.

Exterio werkt in opdracht van Domijn in Enschede en omgeving, wij stellen ons graag aan u voor.

domijn_fc
Back To Top
×Close search
Zoeken