Heeft u vragen? 088 440 45 55
Dng 21
Dng 21 Dng 34 Dng 51 Img 0359 Img 0377

Een make-over die haar bewoners doet stralen!

Op weg naar hartje centrum Enschede straalt hij je tegemoet, het appartementencomplex in de Van Lochemstraat. Zeker nu de kozijnen en deuren weer strak geschilderd zijn en ook het voegwerk vernieuwd is, kun je niet om hem heen! Fris en licht zijn de termen die bij de bewoners én voorbijgangers door het hoofd schieten.

En niet alleen de gevels zijn opgeknapt. Ook de galerijen van het gebouw hebben een make-over gekregen. Deze zijn voorzien van een nieuwe lichtgrijze coating, waardoor ze er weer minstens 20 jaar tegenaan kunnen. Een enorme vooruitgang, zo wordt het ook door de bewoners ervaren.

“De nieuwe vloer zorgt ervoor dat onze galerij een hele nieuwe uitstraling krijgt. Een mooie verbetering die mij vrolijk maakt, iedere keer als ik de deur open doe.”

In eerste instantie werd de klus uitgesteld omdat de overlast voor de inwoners aanzienlijk leek. Bij traditionele methodes is de vloer na behandeling namelijk 24 uur niet begaanbaar. Exterio heeft echter voor een innovatieve methode gekozen, waarbij de bewoners direct weer over de galerij konden lopen. Ook werd het onderhoud ver van te voren gecommuniceerd en goed afgestemd met de bewoners, zodat zij er minimale hinder van hebben ondervonden. De reacties zijn dan ook positief.

“Ik ben net moeder geworden. Veel bezoek en chaos. Het was fijn dat ik ondanks de renovatie mijn kraamvisite kon ontvangen. En dat ze na een uurtje ook zonder problemen weer weg konden!”

Ook zo enthousiast over de werkzaamheden die Exterio bij u heeft uitgevoerd? Of wilt u uw verhaal met ons delen? Wij horen het graag!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
Search